info@airclean.hr

+385/95 536 08 36

Laboratorijski rezultati potvrđuju da pročišćivać zraka s tehnologijom Aerus ActivePure ubija COVID-19 na površinama


Kontrolirane neovisne laboratorijske studije potvrdile su: Aerus ActivePure sredstva za čišćenje zraka i površina pružaju 99,98% posto smanjenja SARS-CoV-2 na površinama


30. rujna 2020
Shadow

DALLAS - (BUSINESS WIRE) Aerus, svjetski lider u rješenjima za čišćenje površina i zraka, objavio je u srijedu da rezultati neovisnih testova na njihovom proizvodu Hydroxyl Blaster s tehnologijom ActivePure® potvrđuju da ubija virus SARS-CoV-2 na površinama.

Podaci ispitivanja koje je proveo neovisni laboratorij, sukladan FDA (Food and Drug Administration), MRIGlobal, utvrdio je da je 99,98% virusa SARS-CoV-2 eliminirano u sedam sati. SARS-CoV2 je virus koji uzrokuje COVID-19.

Aerusova nagrađivana tehnologija ActivePure® znanstveno je dokazala da uništava mikroskopske patogene i onečišćenja na površinama i u zraku, a prisutna je u više od 70 proizvoda tvrtke Aerus, uključujući Aerus Medical Guardian, koji je odobren od strane FDA kao medicinski uređaj klase II 510. (do). Hydroxyl Blaster s tehnologijom ActivePure pristupačan je pročišćivač zraka koji se jednostavno priključuje i čisti i uništava unutarnje aerosolizirane patogene i površinska onečišćenja.

Kontrolirane, neovisne laboratorijske studije utvrdile su učinkovitost tehnologije ActivePure u proizvodima Aerus, uključujući:


"Budući da su se neovisne laboratorijske studije pokazale učinkovitima u ubijanju COVID-19 u zatvorenom, sigurnije je vratiti se na posao, u školu i život. Naša tehnologija djeluje u stvarnom vremenu kako bi uništila 99,98% novih virusa COVID-19 već 7 sati nakon uključivanja." rekao je Joe Urso, izvršni direktor Aerusa. "Rezultati performansi tehnologije u skladu su s onima koji su prethodno testirani na RNA i DNA viruse te potvrđuju da je tehnologija ActivePure® koja se koristi u našim proizvodima najučinkovitiji dostupan sustav čišćenja površine i zraka. Drago nam je što možemo objaviti ove rezultate za virus COVID-19 koji smo postigli s našom ActivePure tehnologijom."

Po čemu se ActivePure® tehnologija razlikuje

Pročišćivači zraka općenito se dijele u dvije kategorije: aktivni ili oni koji djeluju na temelju hvatanja čestica. Kao što naziv tehnologije sugerira, ActivePure je sustav za dezinfekciju na aktivnoj bazi koji omogućuje uređajima Aerus da dezinficiraju i očiste ne samo zrak već i površine.

Aerusova patentirana tehnologija koristi slobodne molekule kisika i vode kako bi ih pretvorila u snažno oksidacijsko sredstvo, poznato kao molekule ActivePure, koje se vraća iz uređaja u sobu i ispunjava unutrašnjost. Molekule ActivePure otkrivaju i uništavaju patogene i onečišćenja u sobi 24 sata dnevno.

Pročistači zraka u obliku čestica ne djeluju u stvarnom vremenu, a učinkoviti su samo na onečišćenja koja su uhvaćena i ubijena HEPA filterom, ugljičnim filtrom ili UV zračenjem. Te su jedinice samo djelomično učinkovite, smanjuju količinu patogena u zraku i ne mogu uništiti patogene na površinama. Ostali uređaji, poput bipolarne ionizacije, dali su upitne rezultate, prema CDC-u (Centar za kontrolu bolesti) i Američkom društvu inženjera za grijanje, hlađenje i klimatizaciju (ASHRAE).

ActivePure tehnologija:


Aerus čeka konačno odobrenje FDA za odobrenje za hitnu uporabu (EUA) za Aerus Hydroxyl Blaster s tehnologijom ActivePure za uporabu u smanjenju površinskih patogena SARS-CoV-2. Aerus je rezultate dostavio vlastima u Kanadi i Europi sa zahtjevom za lociranje ovog odlagališta virusa SARS-CoV-2, te Aerus čeka odobrenje u svim jurisdikcijama.

Aerus također provodi neovisne laboratorijske testove kako bi pokazao učinkovitost tehnologije ActivePure na virusu SARS-CoV-2, čak i u zraku uz odobrenje FDA.

Tehnologija ActivePure® dostupna je u širokom rasponu prijenosnih proizvoda koji se lako instaliraju, a prodaje je ograničen broj tvrtki, uključujući Aerus, Aerus Enterprise Solutions AES (distributeri) i Vollara.

Za više informacija o učinkovitosti tehnologije Activepure®, kliknite na ActivePure.com/covid.

O ActivePure tehnologiji iz Aerusa:

Aerus je svjetski lider u aktivnim sustavima kontinuiranog čišćenja zraka i površina u zdravstvu, komercijalnim, javnim i stambenim područjima. Razvijena iz temelja NASA-inim dizajnom, tehnologija ActivePure® brzo, proaktivno i kontinuirano smanjuje količinu nečistoće na svim unutarnjim površinama i u zraku. Sustavi proizvode posebne hidroksile, ione i molekule ActivePure koji uništavaju onečišćenja kontaktom, smanjujući rizik od izloženosti bolestima, uključujući RNA i DNA viruse. Neovisni znanstveni podaci više su puta pokazali da je patentirana tehnologija ActivePure® do sada najsnažnije rješenje za osiguravanje čistog zraka i površina i smanjuje više od 99% površinskih mikroorganizama i onečišćenja u zraku. Simbol ActivePure, prikazan širom svijeta, svima koji ulaze u svemir pruža mir i znanje da postoji 24-satna zaštita zraka i površina. Godine 2020. FERA je registrirala i odobrila Aerus Medical Guardian kao medicinski proizvod klase II. 2017. godine tehnologiju ActivePure, izvorno razvijenu za NASA-u, prepoznala je Svemirska zaklada i uvrstila u Kuću slavnih svemirske tehnologije kao jedinu tehnologiju čišćenja zraka i površina, učinkovito prilagođenu pokretanju i poboljšanju kvalitete života cijelog čovječanstva. Tehnologija ActivePure dizajnirana je, projektirana i proizvedena u Sjedinjenim Američkim Državama i odjel je tvrtke Aerus Holdings, LLC. Za više informacija posjetite https://www.ActivePure.com/.

O tvrtki Aerus:

Od 1924. godine Aerus Holdings LLC (bivši Electrolux USA) predan je pružanju vrhunske tehnologije i usluga bez premca u stvaranju najzdravijeg zatvorenog okruženja u Sjevernoj Americi i više od 70 zemalja. Za to vrijeme proizvodi Aerus pomogli su u zaštiti više od 50 milijuna tvrtki i domova te su prepoznati u Smithsonian Institution. Obitelj Aerus uključuje Beyond by Aerus, ActivTek, Aerus Medical Guardian Technology. Aerus Medical Guardian s tehnologijom ActivePure pruža kontinuirano aktivno čišćenje površine i zraka kroz svoju jedinstvenu patentiranu ActivePure ćeliju. ActivePure tehnologiju dizajnirao je Aerus na temelju izvorne tehnologije koju je razvila NASA. Za više informacija posjetite https://www.BeyondByAerus.com/.
Povratak