info@airclean.hr

+385/95 536 08 36

Prednosti

Aerus sredstava za čišćenje zraka i površina


Tražite li rješenje za svoju obitelj ili zaposlenike? Sredstva za čišćenje zraka i površina Aerus garantiraju vam visoku zaštitu kvalitete zraka.


  • Hvata 99,98% čestica od 0,1 mikrona
  • Uklanja zrak i površinske onečišćenja
  • Uklanja viruse, bakterije, alergene i gljivice
  • Uklanja jake mirise
  • Imaju tih i ekonomičan rad

Aerus sredstva za čišćenje zraka i površina
Shadow

Pročišćivači zraka i površine Aerus

Zdravlje je na prvom mjestu

Svakodnevno smo okruženi ogromnim brojem alergena, virusa i mikroba. S njima redovito dolazimo u dodir - dodirujemo ih, udišemo. Iako je kod kuće održavamo čistom, ove bakterije prirodno potječu same ili prodiru iz vanjske okoline. To uključuje pelud, prašinu, grinje, emisije automobila, mikrobe, krzno životinja i još mnogo toga. Ako se ovi pokretači ne uklanjaju redovito, popraćeni su mnogim negativnim tjelesnim reakcijama. Kašalj i kihanje, umor, začepljene šupljine ili glavobolje. Svaki organizam različito reagira pa mnogi imaju i alergije ili upalu paranazalnih sinusa.

Mnoga su kućanstva počela koristiti pročiščivače koji pročišćavanjem uklanjaju veće okidače negativnih simptoma iz zraka. Međutim, takvi pročišćivači ne zahvaćaju najmanje čestice, a one najštetnije i dalje ostaju u zraku. Osim toga, prašina i drugi alergeni talože se na površinama i šire se dodirom. Aerus Beyond Guardian Air i Aerus Pure & Clean djeluje na poboljšanom, temeljitijem principu. Njegov specifičan način filtriranja s nekoliko filtara ne samo da će očistiti zrak koji je prošao kroz filtraciju, već će posebna kemijska reakcija napuniti molekule zraka kako bi dalje neutralizirale ostale patogene, viruse i gljivice unutar 200 m2.

Aerus Pure & Clean

Tehnologije u sustavu Aerus Beyond Guardian Air i Aerus Pure & Clean ne koriste ozon ili bilo koje druge opasne tvari za tijelo. Proizvodi su posebno dizajnirani za stvaranje čistog kućnog okruženja. Vaše tijelo nije izloženo štetnim tvarima. Aerus Beyond Guardian Air i Aerus Pure & Clean su bezopasni, prikladni ne samo za kućanstva s odraslima, već i za djecu, bebe i životinje. Nisu štetni ni za biljke. Udisanje čistog zraka dugoročno poboljšava ne samo zdravlje već i dobrobit i produktivnost.


Kako pročišćivač zraka radi s tehnologijom ActivePure®

ActivePure® tehnologija u pročistačima zraka Aerus Beyond Guardian Air i Aerus Pure & Clean djeluje u tri koraka koji su kontinuirano aktivni tijekom rada stroja.

ActivePure® technologija
Kontakti

Kontaktirajte nasACTIVEPURE d.o.o.

Pijavišće 17G

10 000 Zagreb

OIB: 70714295397Naše kontakti

info@airclean.hr

+385/95 536 08 36